We use cookies to provide the best site experience.
Cookies managing
Cookie Settings
Cookies necessary for the correct operation of the site are always enabled. Other cookies are configurable.
01
Тому, хто давно хоче відкрити кав'ярню та місце для душі, але не має належного досвіду у цій сфері
02
Тому, кому набридло працювати в ролі бариста за копійки та дивитись як "дурний" начальник купив нову BMW
03
Тому, хто хоче сам керувати своєю долею, а не сподіватися на обставини та свого начальника
04
Тому, хто хоче розпочати свою справу і думає про кав'ярню, але не знає математики цього бізнесу
ДЛЯ КОГО?
Кому буде корисним цей ефір?
Віктор Левенцов
02
Святослав Чаплін
01
02
4 роки у кавовому бізнесі
Засновник мережі кав'ярень Coffee Ocean в Одесі
6 власних кав'ярень відкрито
(7-ма на стадії ремонту)
Ще 3 кав'ярні відкрито за власною франшизою
1 нова кав'ярня по франшизі на стадії ремонту в місті Київ
1 нова кав'ярня по франшизі у Польщі на етапі ремонту
Понад 140 000$ вкладено у відкриття ВЛАСНИХ кав'ярень
Випробовано практично всі формати від міні-кав'ярень за 7000$ до великих кав'ярень із бюджетом у 55000+$
Кав'ярні успішно працювали в карантин і ще успішніше працюють у воєнний час
Під час війни мережа кав'ярень Coffee Ocean зросла у 5 разів
01
7+ років досвіду у підприємництві
4 бізнеси із обертом понад 3.000.000 грн на місяць
Понад 5 років у кавовому бізнесі
Відкрив 4 кав'ярні у різних форматах
Чистий прибуток з точки до 2300$ при інвестиціях у 7000$
Рекорд окупності кав'ярні - 3 місяці
Засновник найбільшої онлайн-програми в Україні "КофіТочка"
0$ - стільки власних коштів у мене було на запуск першої кав'ярні
Понад 30 співробітників разом у підпорядкуванні у всіх проектах
Пережили пандемію і чудово працюємо у війну
СПІКЕРИ
Як ми відкривали свої кав'ярні?
Ми детально розповімо про те, як ми відкривали кав'ярні у звичайний час, в пандемію та в умовах війни та блекауту. Зробимо акцент на наших помилках і скільки грошей вони нам коштували
ТОП помилок при відкритті кав'ярні
Розповімо про всі типові помилки при відкритті кав'ярні. Виділимо 5 найпоширеніших та неочевидних. Детально їх розберемо і дамо рекомендації, як їх уникнути
Де брати гроші для старту?
Розкажемо, де ми брали кошти на наші перші кав'ярні (спойлер, починали ми з нулем власних коштів). Поділимося досвідом виходу в нуль у разі, якщо кав'ярня не дає необхідного "вихлопу" або провалилася зовсім
Документи та рубрика "Питання - Відповідь"
Розкажемо про документи, які необхідні для відкриття кав'ярні. Виділимо 10-15 хвилин на ваші запитання у прямому ефірі
Click "Block Editor" to enter the edit mode. Use layers, shapes and customize adaptability. Everything is in your hands.
Tilda Publishing
create your own block from scratch
Preliminaries is the first section of a book and is usually the smallest section in terms of pages.
Book design is the art of incorporating the content, style, format, design, and sequence of the various components of a book into a coherent whole. In the words of Jan Tschichold, "methods and rules upon which it is impossible to improve, have been developed over centuries. To produce perfect books, these rules have to be brought back to life and applied." Front matter, or preliminaries, is the first section of a book and is usually the smallest section in terms of the number of pages. Each page is counted, but no folio or page number is expressed or printed, on either display pages or blank pages.